ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 

Річний звіт за 2012 рік

6. Інформація про посадових осіб емітента

6.1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

6.1.1. Посада Голова правлiння
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Андрушко Iван Iванович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 459578, 02.04.1997, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1950
6.1.5. Освіта** Вища, Бiлоцеркiвський сiльськогосподарський iнститут
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 36
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор птахокомбiнату "Бершадський"
6.1.8. Опис Повноваження голови правлiння: 1) скликати засiдання правлiння, визначати їхнiй порядок денний та головувати на них; 2) без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляти iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi та фактичнi дiї як на територiї України так i за її межами; 3) розподiляти обов'язки мiж членами правлiння; 4) розподiляти обов'язки мiж керiвниками структурних пiдроздiлiв та визначати їх повноваження у вирiшеннi питань дiяльностi Товариства; 5) розпоряджатися коштами та майном Товариства в межах, визначених Статутом, рiшенням загальних зборiв та наглядової ради; 6) вiдкривати та закривати рахунки у банкiвських установах; 7) пiдписувати (видавати) довiреностi, в тому числi з правом передоручення, пiдписувати (укладати) будь-якi договори (контракти, угоди, правочини), в тому числi поставки, оренди, застави (iпотечнi договори), пiдряду, купiвлi-продажу, кредитнi договори та iншi, та пiдписувати iншi документи вiд iменi Товариства, рiшення про укладання (видачу) яких, прийнято уповноваженим органом Товариства в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень Статуту; 8) затверджувати кошториси штатного розкладу працiвникiв Товариства; 9) приймати та звiльняти (пiдписувати та розривати трудовi договори, контракти) спiвробiтникiв, працiвникiв, застосовувати до них заходи заохочення та накладати стягнення; 10) визначати штатний розклад, встановлювати посадовi оклади та надбавки до них, заохочувати робiтникiв та накладати стягнення за погодженням правлiння; 11) призначати керiвникiв структурних пiдроздiлiв, фiлiй, представництв, укладати з ними контракти та повiдомляти про вiдповiднi призначення правлiння; 12) щоквартально доповiдати на засiданнi правлiння про фiнансово - господарську дiяльнiсть Товариства. 13) у межах своєї компетенцiї видавати накази i давати вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; 14) пiдписувати вiд iменi правлiння колективний договiр, змiни та доповнення до нього; 15) здiйснювати iншi функцiї та виконувати iншi дiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 240 тис. грн. За виконання обов'язкiв голови правлiння винагорода в натуральнiй формi, не виплачувался. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член правлiння, головний iнженер
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Козiйчук Андрiй Iванович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 504164, 23.06.1997, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1951
6.1.5. Освіта** Вища, Харкiвський iнститут механiзацi та електрофiкацiї с/г, iнженер механiк
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 32
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", головний iнженер
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради Товариства; 2) визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства, затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 3) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 5) затвердження регламенту, положень, правил процедури та iнших внутрiшнiх нормативних документiв Товариства, визначення його органiзацiйної структури; 6) визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю в Товариствi; 7) визначення умов працi посадових осiб Товариства його дочiрнiх (залежних) пiдприємств, а також за поданням голови правлiння затвердження загального порядку формування фондiв на оплату працi та їх використання, визначення умови оплати працi працiвникiв Товариства, в тому числi щодо надання надбавок до їх заробiтної плати, заохочень працiвникiв та накладання до них стягнень; 8) надання наглядовiй радi пропозицiй про винесення на розгляд загальних зборiв акцiонерiв тих чи iнших питань; 9) подання наглядовiй радi вимоги про скликання позачергових загальних зборiв у випадках, передбачених Законом та Статутом; 10) надання на затвердження загальним зборам рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не виплачувался.. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Наглядової ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Жмурко Вячеслав Францович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 259057, 24.06.1996, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл.
6.1.4. Рік народження** 1963
6.1.5. Освіта** Вища, Київська с/г академiя, iнженер-енергетик
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 25
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Iнженер енергетик ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї наглядової ради належить: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових загальних зборiв вiдповiдно до Статуту та у випадках, встановлених Законом; 4) прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй; 5) прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; 6) прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; 7) затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законодавством; 8) затвердження умов контракту, який укладатиметься з головою та членами правлiння, встановлення розмiру їх винагороди; 9) обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законодавством; 10) обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 11) визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеною законом; 12) затвердження результатiв публiчного (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати публiчного (приватного) розмiщення акцiй; 13) визначення дати складення перелiку акцiонерiв якi, вiдповiдно до законодавства, мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у загальних зборах; 14) вирiшення питань про участь товариства у промислово - фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб; 15) вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї наглядової ради роздiлом ХVI Закону "Про акцiонерi товариства", у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; 16) прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 17) подання на розгляд загальних зборiв питання щодо вчинення значного правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства 18) визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; 19) прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 20) прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя та зберiгача цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ними, встановлення розмiру оплати їх послуг; 21) надсилання пропозицiї акцiонерам про придбання належних їм акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй, вiдповiдно до статтi 65 Закону "Про акцiонерi товариства"; 22) прийняття рiшення про вчинення правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 23) затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах акцiонерiв, не пiзнiше нiж за 10 днiв до дати проведення загальних зборiв, щодо обрання кандидатiв до складу органiв Товариства - не пiзнiше нiж за чотири днi до дати проведення загальних зборiв; 24) вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статуту За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не виплачувался.. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа обрана на посаду за рiшення загальних зборiв акцiонерiв 05.04.2012 року


6.1.1. Посада Член правлiння, секретар
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ратушняк Ганна Iванiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 091045, 23.11.1995, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1973
6.1.5. Освіта** Вища, Вiнницький педагогiчний iнститут, вчитель
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 8
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Вихователь дит. садка "Мрiя"
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради Товариства; 2) визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства, затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 3) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 5) затвердження регламенту, положень, правил процедури та iнших внутрiшнiх нормативних документiв Товариства, визначення його органiзацiйної структури; 6) визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю в Товариствi; 7) визначення умов працi посадових осiб Товариства його дочiрнiх (залежних) пiдприємств, а також за поданням голови правлiння затвердження загального порядку формування фондiв на оплату працi та їх використання, визначення умови оплати працi працiвникiв Товариства, в тому числi щодо надання надбавок до їх заробiтної плати, заохочень працiвникiв та накладання до них стягнень; 8) надання наглядовiй радi пропозицiй про винесення на розгляд загальних зборiв акцiонерiв тих чи iнших питань; 9) подання наглядовiй радi вимоги про скликання позачергових загальних зборiв у випадках, передбачених Законом та Статутом; 10) надання на затвердження загальним зборам рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не виплачувался. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Наглядової ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Натолочна Тетяна Борисiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 047980, 03.02.2000, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1962
6.1.5. Освіта** Вища, Одеський с/г iнститут, економiст
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 29
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Райвиконком, iнспектор по цiнам
6.1.8. Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 05.04.2012 року.


6.1.1. Посада Член правлiння
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гук Сергiй Васильович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи НС, 099901, 18.07.1996, Уманським МВ УМВС у Черкас. обл.
6.1.4. Рік народження** 1976
6.1.5. Освіта** Вища, Уманська с/г академiя, вчений агроном
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 25
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 09.02.2002 р. - облiковець тракторної бригади ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 20.07.2010 р. - директор по рослинництву ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї наглядової ради належить: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових загальних зборiв вiдповiдно до Статуту та у випадках, встановлених Законом; 4) прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй; 5) прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; 6) прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; 7) затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законодавством; 8) затвердження умов контракту, який укладатиметься з головою та членами правлiння, встановлення розмiру їх винагороди; 9) обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законодавством; 10) обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 11) визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеною законом; 12) затвердження результатiв публiчного (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати публiчного (приватного) розмiщення акцiй; 13) визначення дати складення перелiку акцiонерiв якi, вiдповiдно до законодавства, мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у загальних зборах; 14) вирiшення питань про участь товариства у промислово - фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб; 15) вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї наглядової ради роздiлом ХVI Закону "Про акцiонерi товариства", у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; 16) прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 17) подання на розгляд загальних зборiв питання щодо вчинення значного правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства 18) визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; 19) прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 20) прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя та зберiгача цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ними, встановлення розмiру оплати їх послуг; 21) надсилання пропозицiї акцiонерам про придбання належних їм акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй, вiдповiдно до статтi 65 Закону "Про акцiонерi товариства"; 22) прийняття рiшення про вчинення правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 23) затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах акцiонерiв, не пiзнiше нiж за 10 днiв до дати проведення загальних зборiв, щодо обрання кандидатiв до складу органiв Товариства - не пiзнiше нiж за чотири днi до дати проведення загальних зборiв; 24) вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статутом. 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не виплачувался. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Наглядової ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бабiй Любов Iванiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 904098, 14.12.1998, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл
6.1.4. Рік народження** 1963
6.1.5. Освіта** середня
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 16
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 07.09.1995 р. обiймала посаду зав. зерноскладом ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 10.03.2009 р. - зав. кормоцехом ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї наглядової ради належить: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових загальних зборiв вiдповiдно до Статуту та у випадках, встановлених Законом; 4) прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй; 5) прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; 6) прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; 7) затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законодавством; 8) затвердження умов контракту, який укладатиметься з головою та членами правлiння, встановлення розмiру їх винагороди; 9) обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законодавством; 10) обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 11) визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеною законом; 12) затвердження результатiв публiчного (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати публiчного (приватного) розмiщення акцiй; 13) визначення дати складення перелiку акцiонерiв якi, вiдповiдно до законодавства, мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у загальних зборах; 14) вирiшення питань про участь товариства у промислово - фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб; 15) вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї наглядової ради роздiлом ХVI Закону "Про акцiонерi товариства", у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; 16) прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 17) подання на розгляд загальних зборiв питання щодо вчинення значного правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства 18) визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; 19) прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 20) прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя та зберiгача цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ними, встановлення розмiру оплати їх послуг; 21) надсилання пропозицiї акцiонерам про придбання належних їм акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй, вiдповiдно до статтi 65 Закону "Про акцiонерi товариства"; 22) прийняття рiшення про вчинення правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 23) затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах акцiонерiв, не пiзнiше нiж за 10 днiв до дати проведення загальних зборiв, щодо обрання кандидатiв до складу органiв Товариства - не пiзнiше нiж за чотири днi до дати проведення загальних зборiв; 24) вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статутом. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Наглядової ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Замкова Лариса Павлiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 466133, 14.04.1997, Бершадським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi
6.1.4. Рік народження** 1968
6.1.5. Освіта** С/спецiальна, Вiнницький м'ясо- молочний технiкум
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 23
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Зав. цехом забою та переробки птицi ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї наглядової ради належить: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових загальних зборiв вiдповiдно до Статуту та у випадках, встановлених Законом; 4) прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй; 5) прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; 6) прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; 7) затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законодавством; 8) затвердження умов контракту, який укладатиметься з головою та членами правлiння, встановлення розмiру їх винагороди; 9) обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законодавством; 10) обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 11) визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеною законом; 12) затвердження результатiв публiчного (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати публiчного (приватного) розмiщення акцiй; 13) визначення дати складення перелiку акцiонерiв якi, вiдповiдно до законодавства, мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у загальних зборах; 14) вирiшення питань про участь товариства у промислово - фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб; 15) вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї наглядової ради роздiлом ХVI Закону "Про акцiонерi товариства", у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; 16) прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 17) подання на розгляд загальних зборiв питання щодо вчинення значного правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства 18) визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; 19) прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 20) прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя та зберiгача цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ними, встановлення розмiру оплати їх послуг; 21) надсилання пропозицiї акцiонерам про придбання належних їм акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй, вiдповiдно до статтi 65 Закону "Про акцiонерi товариства"; 22) прийняття рiшення про вчинення правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 23) затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах акцiонерiв, не пiзнiше нiж за 10 днiв до дати проведення загальних зборiв, щодо обрання кандидатiв до складу органiв Товариства - не пiзнiше нiж за чотири днi до дати проведення загальних зборiв; 24) вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статутом. 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член правлiння, головний бухгалтер
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Маринич Галина Федорiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи НС, 197994, 19.02.1997, Уманським МВ УМВС у Черкас. обл.
6.1.4. Рік народження** 1973
6.1.5. Освіта** Вища, Уманська с/г академiя, облiк i аудит
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 13
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** В.о. начальника вiддiлу аналiзу ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 30.04.1999 р. обiймала посаду головного економiста ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради Товариства; 2) визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства, затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 3) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 5) затвердження регламенту, положень, правил процедури та iнших внутрiшнiх нормативних документiв Товариства, визначення його органiзацiйної структури; 6) визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю в Товариствi; 7) визначення умов працi посадових осiб Товариства його дочiрнiх (залежних) пiдприємств, а також за поданням голови правлiння затвердження загального порядку формування фондiв на оплату працi та їх використання, визначення умови оплати працi працiвникiв Товариства, в тому числi щодо надання надбавок до їх заробiтної плати, заохочень працiвникiв та накладання до них стягнень; 8) надання наглядовiй радi пропозицiй про винесення на розгляд загальних зборiв акцiонерiв тих чи iнших питань; 9) подання наглядовiй радi вимоги про скликання позачергових загальних зборiв у випадках, передбачених Законом та Статутом; 10) надання на затвердження загальним зборам рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. До повноважень посадової особи як головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 60 тис. грн. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Головний бухгалтер не отримувала винагороду в натуральнiй формi. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа обрана на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 05.04.2012 року


6.1.1. Посада Член правлiння
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бура Анатолiй Дмитрович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 350396, 16.10.1996, Ленiнським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi
6.1.4. Рік народження** 1974
6.1.5. Освіта** Вища, Вiнницький державний технiчний унiверситет
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 23
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Iнженер будiвельник ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський"
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради Товариства; 2) визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства, затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 3) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 5) затвердження регламенту, положень, правил процедури та iнших внутрiшнiх нормативних документiв Товариства, визначення його органiзацiйної структури; 6) визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю в Товариствi; 7) визначення умов працi посадових осiб Товариства його дочiрнiх (залежних) пiдприємств, а також за поданням голови правлiння затвердження загального порядку формування фондiв на оплату працi та їх використання, визначення умови оплати працi працiвникiв Товариства, в тому числi щодо надання надбавок до їх заробiтної плати, заохочень працiвникiв та накладання до них стягнень; 8) надання наглядовiй радi пропозицiй про винесення на розгляд загальних зборiв акцiонерiв тих чи iнших питань; 9) подання наглядовiй радi вимоги про скликання позачергових загальних зборiв у випадках, передбачених Законом та Статутом; 10) надання на затвердження загальним зборам рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Ревiзiйної комiсiї
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Грабова Катерина Олексiївна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 967711, 30.03.1999, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1972
6.1.5. Освіта** середня
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)**  
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 01.10.2002 р. - експедитор ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 2011р. - комiрник складу готової продукцiї ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
6.1.8. Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи 20 рокiв. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.


6.1.1. Посада Член Ревiзiйної комiсiї
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Янковенко Тамара Вiкторiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 047903, 01.02.2000, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1971
6.1.5. Освіта** Середня\спецiальна, Уманське державне педагогiчне училище, 2000 р., спецiальнiсть-дошкiльне виховання, квалiфiкацiя - вихователь в дошкiльному закладi
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)**  
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 1996 року по 2007 рiк вихователь дитячого садочка, з 03.06.2007 року зав. цехом по вирощуванню птицi, З 2011р. обiймає посаду диспетчера автопарку.
6.1.8. Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було. Загальний стаж роботи 24 роки.


6.1.1. Посада Член правлiння
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Андрушко Андрiй Iванович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 637164, 28.03.2005, Бершадським РВ УМВС України у Вiн. обл
6.1.4. Рік народження** 1977
6.1.5. Освіта** Вища, Вiнницький державний медичний унiверситет iм. Пирогова
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 8
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 2004 року Приватний пiдприємець
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради Товариства; 2) визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства, затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 3) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 5) затвердження регламенту, положень, правил процедури та iнших внутрiшнiх нормативних документiв Товариства, визначення його органiзацiйної структури; 6) визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю в Товариствi; 7) визначення умов працi посадових осiб Товариства його дочiрнiх (залежних) пiдприємств, а також за поданням голови правлiння затвердження загального порядку формування фондiв на оплату працi та їх використання, визначення умови оплати працi працiвникiв Товариства, в тому числi щодо надання надбавок до їх заробiтної плати, заохочень працiвникiв та накладання до них стягнень; 8) надання наглядовiй радi пропозицiй про винесення на розгляд загальних зборiв акцiонерiв тих чи iнших питань; 9) подання наглядовiй радi вимоги про скликання позачергових загальних зборiв у випадках, передбачених Законом та Статутом; 10) надання на затвердження загальним зборам рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 11) надання рекомендацiй загальним зборам щодо порядку розподiлу прибуткiв, розмiру дивiдендiв; 12) встановлення та затвердження договiрних цiн та тарифiв на продукцiю, що виробляється Товариством , та на послуги, що надаються Товариством; 13) ) прийняття рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) органiзацiя облiку кадрiв; 15) органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi Товариства; 16) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння; 17) надання наглядовiй радi iнформацiї стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 18) здiйснення iнших дiй, передбачених Законом, цим Статутом та внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 05.04.2012 року.


6.1.1. Посада Голова Наглядової ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Андрушко Iнна Iванiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 156319, 22.09.2000, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
6.1.4. Рік народження** 1973
6.1.5. Освіта** Вища, Вiнницький державний медичний унiверситет iм. Пирогова
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 15
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 2007 року доцент кафедри внутрiшньої медицини Вiнницького державного медичного унiверситета iм. Пирогова
6.1.8. Опис До виключної компетенцiї наглядової ради належить: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових загальних зборiв вiдповiдно до Статуту та у випадках, встановлених Законом; 4) прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй; 5) прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; 6) прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; 7) затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законодавством; 8) затвердження умов контракту, який укладатиметься з головою та членами правлiння, встановлення розмiру їх винагороди; 9) обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законодавством; 10) обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 11) визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеною законом; 12) затвердження результатiв публiчного (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати публiчного (приватного) розмiщення акцiй; 13) визначення дати складення перелiку акцiонерiв якi, вiдповiдно до законодавства, мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у загальних зборах; 14) вирiшення питань про участь товариства у промислово - фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб; 15) вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї наглядової ради роздiлом ХVI Закону "Про акцiонерi товариства", у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; 16) прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 17) подання на розгляд загальних зборiв питання щодо вчинення значного правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства 18) визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; 19) прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; 20) прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя та зберiгача цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ними, встановлення розмiру оплати їх послуг; 21) надсилання пропозицiї акцiонерам про придбання належних їм акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй, вiдповiдно до статтi 65 Закону "Про акцiонерi товариства"; 22) прийняття рiшення про вчинення правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 23) затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах акцiонерiв, не пiзнiше нiж за 10 днiв до дати проведення загальних зборiв, щодо обрання кандидатiв до складу органiв Товариства - не пiзнiше нiж за чотири днi до дати проведення загальних зборiв; 24) вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статутом. За виконання обов'язкiв Голови Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiщенням загальних зборiв акцiонерiв 05.04.2012 року.


6.1.1. Посада Голова Ревiзiйної комiсiї
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Косташ Оксана Володимирiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи МЕ, 832389, 02.11.2007, Святошинським РВ УМВС України у м. Києвi
6.1.4. Рік народження** 1982
6.1.5. Освіта** Середня
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 3
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 2009 року комерцiний директор ПАТ "Птахокомбiнат "Бершадський"
6.1.8. Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборах акцiонерiв 05.04.2012 року..


6.2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Дата внесення до реєстру Кількість акцій (штук) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Член правлiння, головний iнженерКозiйчук Андрiй IвановичАА, 504164, 23.06.1997, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.07.02.1999118600.008911860000
Член правлiння, секретарРатушняк Ганна IванiвнаАА, 091045, 23.11.1995, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.07.02.1999100400.007510040000
Член Наглядової радиНатолочна Тетяна БорисiвнаАВ, 047980, 03.02.2000, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.07.02.1999710000.05371000000
Член правлiнняГук Сергiй ВасильовичНС, 099901, 18.07.1996, Уманським МВ УМВС у Черкас. обл.07.02.1999100000.00710000000
Член Наглядової радиБабiй Любов IванiвнаАА, 904098, 14.12.1998, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл07.02.1999105400.007910540000
Член Наглядової радиЗамкова Лариса ПавлiвнаАА, 466133, 14.04.1997, Бершадським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi07.02.1999102600.007710260000
Член правлiння, головний бухгалтерМаринич Галина ФедорiвнаНС, 197994, 19.02.1997, Уманським МВ УМВС у Черкас. обл.07.02.19992400.00018240000
Член правлiнняБура Анатолiй ДмитровичАА, 350396, 16.10.1996, Ленiнським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi07.02.1999100000.00710000000
Член Ревiзiйної комiсiїГрабова Катерина ОлексiївнаАА, 967711, 30.03.1999, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.07.02.1999103600.007710360000
Член правлiнняАндрушко Андрiй IвановичАВ, 637164, 28.03.2005, Бершадським РВ УМВС України у Вiн. облд/н000000
Голова Наглядової радиАндрушко Iнна IванiвнаАВ, 156319, 22.09.2000, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.05.11.19998025479759.9780254797000
Голова Ревiзiйної комiсiїКосташ Оксана ВолодимирiвнаМЕ, 832389, 02.11.2007, Святошинським РВ УМВС України у м. Києвi07.02.1999100000.00710000000
Голова правлiнняАндрушко Iван IвановичАА, 459578, 02.04.1997, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.07.02.1999107.0-610000
Член Наглядової радиЖмурко Вячеслав ФранцовичАА, 259057, 24.06.1996, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл.07.02.19991007.0-5100000
Член Ревiзiйної комiсiїЯнковенко Тамара ВiкторiвнаАА, 047903, 01.02.2000, Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл.14.05.2003443.3-544000
Усього 80409251 60.08 80409251 0 0 0