ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 

Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 05.04.2012
Кворум зборів** 77.86
Опис Порядок денний:
1. Обрання робочих органiв та затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
2. Звiт правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3. Звiт Наглядової ради за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2011 рiк.
6. Затвердження порядку розподiлу прибутку Товариства за 2011 рiк.
7. Затвердження правочинiв укладених Товариством у 2011 роцi.
8. Прийняття рiшення про змiну найменування Вiдкритого акцiонерного товариства "Птахокомбiнат "Бершадський" на Публiчне акцiонерне товариство "Птахокомбiнат "Бершадський".
9. Внесення змiн та доповнень до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства", затвердження уповноваженої особи на пiдписання статуту.
10. Прийняття рiшення про припинення повноважень голови правлiння та членiв правлiння Товариства. Обрання голови правлiння та членiв правлiння Товариства.
11. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства. Обрання голови та членiв Наглядової ради Товариства. Затвердження умов договорiв з головою та членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з головою та членами Наглядової ради.
12. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзiйної комiсiї Товариства. Обрання голови та членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства. Затвердження умов договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї. Визначення особи, уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї.
13. Затвердження Положення про Загальнi збори, Положення про наглядову раду, Положення про посадових осiб органiв управлiння, Положення про правлiння та Положення про ревiзiйну комiсiю акцiонерного товариства.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi та затвердженi.