ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 
Дата розміщення: 21.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 16.04.2015
Кворум зборів** 96.819
Опис Порядок денний:
1. Обрання лiчильної комiсiї, голови та секретаря загальних зборiв, визначення регламенту проведення загальних зборiв акцiонерiв.
2. Звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2014 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3. Звiт Наглядової ради за 2014 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2014 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2014 рiк.
6. Затвердження порядку розподiлу прибутку Товариства за 2014 рiк.
7. Прийняття рiшення про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом року. Визначення особи уповноваженої на пiдписання значних правочинiв.
8. Затвердження значних правочинiв, якi були укладенi Товариством протягом року.
9. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства. Обрання голови та членiв Наглядової ради Товариства. Затвердження умов договорiв з головою та членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з головою та членами Наглядової ради.
10. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзiйної комiсiї Товариства. Обрання голови та членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства. Затвердження умов договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї. Визначення особи, уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обранi голова зборiв Мосiна Т.В, секретар Ратушняк Г.I., регламент затверджений, лiчильна комiсiя обрана.
2-5. Звiти органiв управлiння i контролю, рiчний звiт та баланс затвердженнi.
6. Порядок покриття збиткiв Товариства за 2014 рiк затверджений.
7. Попередньо схвалити вчинення Товариством в перiод з 16 квiтня 2015 року по 16 квiтня 2016 року (включно) значних правочинiв.
8. Питання зняте з порядку денного.
9. Припиненi повноваження Наглядової ради у складi: Андрушко Iнна Iванiвна – голова Наглядової ради, Натолочна Тетяна Борисiвна, Жмурко В’ячеслав Францович, Бабiй Любов Iванiвна, Замкова Лариса Павлiвна – члени Наглядової ради. Обрати Наглядову раду Публiчного акцiонерного товариства “Птахокомбiнат “Бершадський” у складi: Голова Наглядової ради Андрушко Iнна Iванiвна, Члени Наглядової ради: Натолочна Тетяна Борисiвна, Жмурко В’ячеслав Францович, Бабiй Любов Iванiвна, Масенко Валерiй Олексiйович. Умови трудових договорiв з головою та членами Наглядової ради затвердженi. Уповноважити голову правлiння ПАТ “Птахокомбiнат “Бершадський” Андрушко I.I. на пiдписання вiд iменi Товариства трудових договорiв з головою та членами Наглядової ради.
10. Припиненi повноваження Ревiзiйної комiсiї у складi: Косташ Оксана Володимирiвна – голова Ревiзiйної комiсiї, Грабова Катерина Олексiївна, Янковенко Тамара Вiкторiвна – члени Ревiзiйної комiсiї. Обрати Ревiзiйну комiсiю Публiчного акцiонерного товариства “Птахокомбiнат “Бершадський” у складi: Голова Ревiзiйної комiсiї Косташ Оксана Володимирiвна, Члени Ревiзiйної комiсiї: Брижата Людмила Олексiївна,
Янковенко Тамара Вiкторiвна. Умови трудових договорiв з головою та членами Ревiзiйної комiсiї затвердженi. Уповноважити голову правлiння ПАТ “Птахокомбiнат “Бершадський” Андрушко I.I. на пiдписання вiд iменi Товариства трудових договорiв з головою та членами Ревiзiйної комiсiї.

По всiм питання рiшення приняте 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.