ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 
Дата розміщення: 20.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 22.04.2016
Кворум зборів** 96.69
Опис Порядок денний:
1.Обрання лiчильної комiсiї, голови та секретаря загальних зборiв, визначення регламенту проведення загальних зборiв акцiонерiв.
2.Звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2015 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3.Звiт Наглядової ради за 2015 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4.Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2015 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
5.Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2015 рiк.
6.Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2015 рiк.
7.Прийняття рiшення про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом року. Визначення особи уповноваженої на пiдписання значних правочинiв.
8.Прийняття рiшення про затвердження значних правочинiв, якi були укладенi Товариством протягом року.
9.Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї.
10.Визначення уповноваженої особи на пiдписання Статуту Товариства у новiй редакцiї.


Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Лiчильна комiсiя обрана. Обранi голова зборiв Мосiна Т.В, секретар Ратушняк Г.I., регламент затверджений.
2-5. Звiти органiв управлiння i контролю, рiчний звiт та баланс затвердженнi.
6. Затвердити прибуток Товариства за 2015 рiк в сумi 880 тис. грн. Отриманий прибуток направити на покриття збитку минулого року.
7. Попередньо схвалити вчинення Товариством в перiод з 22 квiтня 2016 року по 22 квiтня 2017 року значних правочинiв, предметом (характером) яких є:
- одержання Товариством кредитiв/позик (прийняття грошових зобов’язань), та укладання вiдповiдних правочинiв;
- передача майна (майнових прав) Товариства в заставу/iпотеку та/або укладання iнших договорiв забезпечення виконання зобов’язань (в т.ч. договору поруки) Товариства та/або забезпечення зобов’язань будь-яких третiх осiб;
- купiвля-продаж майна (в тому числi нерухомого майна), вiдступлення права вимоги та/або переведення боргу, оренди та лiзингу.
При цьому гранична сукупна вартiсть попередньо схвалених Загальними зборами акцiонерiв значних правочинiв не може перевищувати суму 29 (двадцять дев’ять) млн. грн. Надати Наглядовiй радi Товариства повноваження без отримання додаткового рiшення Загальних зборiв акцiонерiв:
- погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акцiонерiв значних правочинiв з усiма можливими змiнами та доповненнями, якi будуть укладатись Товариством в перiод з 22 квiтня 2016 року по 22 квiтня 2017 року;
- погоджувати/визначати перелiк майна (майнових прав) Товариства, яке пiдлягає вiдчуженню, передачi в заставу/iпотеку, придбанню, тощо.
Товариство усвiдомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно вiд збiльшення у майбутньому ринкової вартостi майна Товариства, збiльшення/зменшення вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, а також можливих коливань курсу гривнi до iноземних валют.
Надати згоду на укладання (пiдписання) головою правлiння Товариства Андрушко I.I. попередньо схвалених в цьому пунктi Порядку денного Загальними зборами значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них.
8. Питання зняте з порядку денного, у зв"язку з тим, що протягом року значнi правочини Товариством не вчинялися.
9. Затвердити змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї.
10. Уповноважити Голову правлiння Товариства АНДРУШКА IВАНА IВАНОВИЧА пiдписати Статут ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ПТАХОКОМБIНАТ “БЕРШАДСЬКИЙ” у новiй редакцiї.
Уповноважити НАТОЛОЧНУ ТЕТЯНУ БОРИСIВНУ вiдповiдно Протоколу, представляти iнтереси Товариства у Державного реєстратора для проведення у встановленому Законом України “Про державну реєстрацiю юридичних осiб, фiзичних осiб – пiдприємцiв та громадських формувань” порядку реєстрацiї змiн до вiдомостей про юридичну особу, що мiстяться в Єдиному державному реєстрi, у тому числi змiн до Статуту Товариства, пiдписувати та подавати всi необхiднi документи, що передбаченi чинним законодавством України для проведення таких дiй.

По всiм питання рiшення приняте 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.