ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 
Дата розміщення: 25.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 25.04.2017
Кворум зборів** 96.69
Опис Порядок денний:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Наглядової ради за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
7. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2016 рiк.
9. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2016 рiк.
10. Прийняття рiшення про змiну типу Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
11. Прийняття рiшення про змiну найменування Публiчного акцiонерного товариства "Птахокомбiнат “Бершадський” на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПТАХОКОМБIНАТ “БЕРШАДСЬКИЙ”.
12. Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до вимог Закону України “Про акцiонернi товариства”.
13. Визначення осiб, уповноважених на пiдписання Статуту Товариства у новiй редакцiї та здiйснення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.
14. Скасування внутрiшнiх положень Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про наглядову раду, Положення про посадових осiб органiв управлiння, Положення про правлiння та Положення про ревiзiйну комiсiю, затвердженi Рiшенням Загальних зборiв вiд 05.04.2012 року.
15. Затвердження внутрiшнiх положень Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про Ревiзiйну комiсiю.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати лiчильну комiсiю у складi голова лiчильної комiсiї Брижата Людмила Олексiївна, члени лiчильної комiсiї Богач Оксана Анатолiївна, Цвiгун Людмила Петрiвна. Повноваження лiчильної комiсiї припиняються пiсля складання протоколу про пiдсумки голосування.
2. Обрати Головою загальних зборiв – Мосiну Тетяну Вячеславiвну, Секретарем загальних зборiв – Ратушняк Ганну Iванiвну.
3. Регламент проведення Загальних зборiв акцiонерiв - виступаючi з питань порядку денного до 10 хвилин; запитання, вiдповiдi на запитання - до 3 хвилин. Питання порядку денного розглядати без перерви, перерву зробити на час пiдведення пiдсумкiв голосування. Голосування на Загальних зборах – таємне та проводиться з використанням бюлетенiв.
4. Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйснення реєстрацiї акцiонерiв для участi у Загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.
5. Затвердити звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2016 рiк.
6. Затвердити звiт Наглядової ради за 2016 рiк.
7. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк.
8. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2016 рiк.
9. Затвердити прибуток Товариства за 2016 рiк в сумi 1953 тис. грн. Розподiлити прибуток наступним чином: 100% направити на використання в господарськiй дiяльностi Товариства.
10. Змiнити тип Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
11. Змiнити найменування Публiчного акцiонерного товариства "Птахокомбiнат “Бершадський” на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПТАХОКОМБIНАТ “БЕРШАДСЬКИЙ”.
12. Внести змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
13. Уповноважити Голову загальних зборiв Мосiну Тетяну Вячеславiвну, Секретаря загальних зборiв Ратушняк Ганну Iванiвну та Голову правлiння Публiчного акцiонерного товариства “Птахокомбiнат “Бершадський” Андрушка Iвана Iвановича пiдписати Статут ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПТАХОКОМБIНАТ “БЕРШАДСЬКИЙ” .у новiй редакцiї.
Визначити Резнiка Павла Олексiйовича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.
14. Скасувати внутрiшнi положення Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про наглядову раду, Положення про посадових осiб органiв управлiння, Положення про правлiння та Положення про ревiзiйну комiсiю, затвердженi Рiшенням Загальних зборiв вiд 05.04.2012 року.
15. Затвердити Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про Ревiзiйну комiсiю.

По всiм питання рiшення приняте.
ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:
“ЗА”- 107 636 536 голосiв, що становить 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“ПРОТИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.