ПРАТ "ПТАХОКОМБІНАТ "БЕРШАДСЬКИЙ"

Код за ЄДРПОУ: 04366719
Телефон: (04352)2-47-29
e-mail: ptica@bershad.com.ua
Юридична адреса: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Вiйтiвка, вул. Соборна, 200
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Янковенко Тамара Вiкторiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 047903, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 01.02.2000
Рік народження 1971
Освіта Середняспецiальна, Уманське державне педагогiчне училище, 2000 р., спецiальнiсть-дошкiльне виховання, квалiфiкацiя - вихователь в дошкiльному закладi
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 1996 року по 2007 рiк вихователь дитячого садочка, з 03.06.2007 року зав. цехом по вирощуванню птицi, З 2011р. обiймає посаду диспетчера автопарку.
Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи 24 роки.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Бура Анатолiй Дмитрович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 350396, виданий Ленiнським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi 16.10.1996
Рік народження 1974
Освіта Вища, Вiнницький державний технiчний унiверситет
Стаж керівної роботи (років) 23
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Iнженер будiвельник ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський"
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода не отримана. Посадова особа не обiймає посаду на будь - яких iнших пiдприємствах. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Грабова Катерина Олексiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 967711, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 30.03.1999
Рік народження 1972
Освіта середня
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 01.10.2002 р. - експедитор ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 2011р. - комiрник складу готової продукцiї ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи 20 рокiв. Протягом звiтного року змiн щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер, голова ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Маринич Галина Федорiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий НС № 197994, виданий Уманським МВ УМВС у Черкас. обл. 19.02.1997
Рік народження 1973
Освіта Вища, Уманська сIг академiя, облiк i аудит
Стаж керівної роботи (років) 13
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав В.о. начальника вiддiлу аналiзу ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 30.04.1999 р. обiймала посаду головного економiста ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства. До повноважень посадової особи як головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати головного бухгалтера за 2011 рiк становить 50482 грн. За виконання обов'язкiв голови Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн, як голови Ревiзiйної комiсiї, не було. Призначена на посаду головного бухгалтера згiдно розпорядження №14А вiд 28.02.2011 р. замiсть Горобець М.I., яка перебувала на посадi з 20.01.2009 р. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Демчук Марiя Григорiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 090667, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 15.11.1995
Рік народження 1957
Освіта середня спецiальна, Вiнницький кооперативний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 16
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 15.06.2001 р. завiдуюча цехом вирощування бройлерiв №3 ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Замкова Лариса Павлiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 466133, виданий Бершадським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi 14.04.1997
Рік народження 1968
Освіта СIспецiальна, Вiнницький м'ясо- молочний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 23
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Зав. цехом забою та переробки птицi ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Бабiй Любов Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 904098, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл 14.12.1998
Рік народження 1963
Освіта середня
Стаж керівної роботи (років) 16
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 07.09.1995 р. обiймала посаду зав. зерноскладом ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 10.03.2009 р. - зав. кормоцехом ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Гук Сергiй Васильович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий НС № 099901, виданий Уманським МВ УМВС у Черкас. обл. 18.07.1996
Рік народження 1976
Освіта Вища, Уманська сIг академiя, вчений агроном
Стаж керівної роботи (років) 25
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 09.02.2002 р. - облiковець тракторної бригади ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", з 20.07.2010 р. - директор по рослинництву ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; 8) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 9) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Наглядової ради, зав. вiддiлом реалiзацiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Натолочна Тетяна Борисiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 047980, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 03.02.2000
Рік народження 1962
Освіта Вища, Одеський сIг iнститут, економiст
Стаж керівної роботи (років) 29
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Райвиконком, iнспектор по цiнам
Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй За виконання обов'язкiв голови Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Жмурко Владислав Францович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 259057, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн. обл. 24.06.1996
Рік народження 1963
Освіта Вища, Київська сIг академiя, iнженер-енергетик
Стаж керівної роботи (років) 25
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Iнженер енергетик ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; 8) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 9) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння, секретар
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Ратушняк Ганна Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 091045, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 23.11.1995
Рік народження 1973
Освіта Вища, Вiнницький педагогiчний iнститут, вчитель
Стаж керівної роботи (років) 8
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Вихователь дит. садка "Мрiя"
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; 8) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 9) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Андрушко Iван Iванович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 459578, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 02.04.1997
Рік народження 1950
Освіта Вища, Бiлоцеркiвський сIг iнститут, ветлiкар
Стаж керівної роботи (років) 36
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Директор птахокомбiнату "Бершадський"
Опис Голова правлiння має право: 1) скликати засiдання правлiння, визначати їхнiй порядок денний та головувати на них; 2) без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляти iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi та фактичнi дiї як на територiї України так i за її межами; 3) розподiляти обов'язки мiж членами правлiння; 4) розпоряджатися коштами та майном Товариства в межах, визначених цим Статутом, рiшенням загальних зборiв та наглядової ради; 4) прийняття рiшення про укладання правочинiв на суму до 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 5) вiдкривати та закривати рахунки у банкiвських установах; 6) пiдписувати (видавати) довiреностi, в тому числi з правом передоручення, пiдписувати (укладати) будь-якi договори (контракти, угоди, правочини), в тому числi поставки, оренди, застави (iпотечнi договори), пiдряду, купiвлi-продажу, кредитнi договори та iншi, та пiдписувати iншi документи вiд iменi Товариства, рiшення про укладання (видачу) яких, прийнято уповноваженим органом Товариства в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень цього Статуту; 7) наймати та звiльняти працiвникiв Товариства, вживати до них заходи заохочення та накладати стягнення вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх документiв Товариства; 8) в межах своєї компетенцiї видавати накази i давати вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; 9) пiдписувати вiд iменi правлiння колективний договiр, змiни та доповнення до нього; 10) здiйснювати iншi функцiї та виконувати iншi дiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством. Розмiр заробiтної плати за 2011 рiк становить 182885 грн. Голова правлiння не отримував винагороду в натуральнiй формi. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Горобець Марiя Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 708182, виданий Бершадським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi 04.03.1998
Рік народження 1958
Освіта Вища, Київська сIгосподарська академiя, бухгалтер
Стаж керівної роботи (років) 34
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Головний бухгалтер КП "Вiкторiя" , з 20.01.2009 р. - головний бухгалтер ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; 8) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 9) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Горобець М.I. звiльнена з посади головного бухгалтера згiдно розпорядження №14А вiд 28.02.2011 р. Перебувала на посадi з 20.01.2009 р. Пiдстава звiльнення - переведення на iншу посаду у зв'язку з виробничою необхiднiстю.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Коваленко Вадим Анатолiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий СК № 122854, виданий мiським вiддiлом №2 Бiлоцеркiвського МУГУ МВС в Київськ. обл. 01.03.1996
Рік народження 1976
Освіта вища, бiлоцерковський Державний аграрний унiверситет
Стаж керівної роботи (років) 11
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 11.09.2001 р. завiдуючий цехом вирощування бройлерiв №5, старший ветлiкар цеху ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський".
Опис До компетенцiї наглядової ради належить: 1) визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; 2) затвердження внутрiшнiх положень про загальнi збори, наглядову раду, правлiння, ревiзiйну комiсiю, посадових осiб органiв управлiння Товариства та iнших внутрiшнiх положень Товариства; 3) встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначення перелiку вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлення порядку доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) визначення умов контракту (трудового договору) з головою та членами правлiння, в тому числi умов оплати працi; укладання контракту (трудового договору) вiд iменi Товариства здiйснює голова або заступник наглядової ради; 7) прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; 8) забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйснення контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 9) iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 10) призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 11) узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; 12) призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови правлiння до обрання голови правлiння загальними зборами; 13) затвердження правочинiв, укладених на суму, бiльше 70% балансової вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) прийняття рiшення про укладання правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть; 15) затвердження умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства; 16) визначення умов оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 17) надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. 18) прийняття рiшення про придбання та реалiзацiю Товариством власних акцiй та встановлення порядку придбання та реалiзацiї власних акцiй. За виконання обов'язкiв члена наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння, головний iнженер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Козiйчук Андрiй Iванович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 504164, виданий Бершадським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 23.06.1997
Рік народження 1951
Освіта Вища, Харкiвський iнститут механiзацi та електрофiкацiї сIг, iнженер механiк
Стаж керівної роботи (років) 32
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Птахокомбiнат "Бершадський", головний iнженер
Опис До компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; 8) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 9) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.